Beste incassobureau Rotterdam inschakelen?

$

𝙉𝙤 𝙘𝙪𝙧𝙚, 𝙣𝙤 𝙥𝙖𝙮: incasseren kost je niets

$

Eén vaste behandelaar die jouw zaak behandelt

$

Incassozaak online starten in 3 minuten

Rotterdam Kees Post Incassobureau Breyta

Beste incassobureau van Rotterdam

Zeg je Rotterdam, dan zeg je havens, hard werken en zeggen waar het op staat. Niet voor niets heeft Rotterdam de meeste bedrijven van Nederland! Waar veel gebeurt, gaat helaas niet alles vlekkeloos. Doe je zaken in Rotterdam, maak dan beslist een connectie met incassobureau Breyta.

Wij zijn het beste incassobureau van Rotterdam omdat we naadloos aansluiten bij het Rotterdamse ondernemersklimaat. Even moeiteloos schakelen we met de kleinste onderneming als met de grootste multinational.

Wij werken mensgericht en we communiceren onomwonden. En waar het kan, ook met humor. Met ons incassobureau als partner krijg jij jouw facturen snel betaald en draait jouw bedrijf plezierig in ons geliefde Rotjeknor.

Als beste incassobureau van Rotterdam krijg je van ons:

√ Persoonlijke aandacht van een vaste behandelaar
√ Binnen 3 uur na indiening nemen we de zaak in behandeling
√ No cure, no pay! Je klant betaalt onze kosten
√ Geen woorden, maar daden! Onze incassoscore is dan ook 91%

 

 

Incassobureau no cure, no pay in Rotterdam

Breyta incassobureau van Rotterdam werkt volgens de no cure, no pay formule. Zo loop jij geen enkel risico bij het indienen van je openstaande factuur.

Je start een incassozaak laagdrempelig en kosteloos bij het beste incassobureau voor bedrijven via deze handige tool.  Vervolgens achterhalen wij via persoonlijk contact waar de schoen wringt.

Incasseren wij niets, kost het je niets. No cure, no pay! Wel zo eerlijk. 

Incassotraject starten

Je kunt via onze website, eenvoudig de openstaande factuur indienen.

We vragen je om enkele gegevens van jou en je klant zodat we direct aan de slag kunnen. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en vallen wij je niet lastig met onnodige vragen.

Op werkdagen voor 16:00 ingediend? Dezelfde dag nog actie. Wij komen binnen binnen 4 weken met een oplossing voor jouw openstaande factuur. 

Beste incassobureau voor bedrijven

Onze klanten beoordelen ons maar liefst met een 9,4. Daarom dat wij ons met recht het beste incassobureau voor bedrijven noemen. Doordat wij ons exclusief richten op incasso voor bedrijven waaronder MKB en ZZP weten wij precies hoe we een openstaande factuur in de zakelijke markt betaald kunnen krijgen.

Ons incassobureau is centraal gevestigd en is werkzaam in heel Nederland.

Voordelen incassobureau Breyta

 • Je klant betaalt de kosten
 • 91% incasseerpercentage bij incassozaken
 • 100% van de hoofdsom bij volledige betaling
 • Gespecialiseerd in incasso voor bedrijven
 • Korte lijnen, vaste behandelaar
 • Landelijke dekking (inclusief Rotterdam)

No cure, no pay incassobureau Rotterdam

Indien wij niets incasseren, betaal jij ook niets.

Als jouw klant de factuur niet betaalt, is dat al frustrerend genoeg. Daarom worden onze verdiensten verhaald op jouw klant, wel zo eerlijk en conform de wettelijke vereisten.

Wordt de vordering volledig betaald? Dan ontvang jij 100% van de openstaande factuur, binnen een werkdag op je rekening. Bekijk hier alle informatie over onze tarieven

Starten incassozaak stappenplan

Stap #1
Stap #1

Stuur je facturen in

Stuur de gegevens van jouw bedrijf en die van je debiteur. Voeg de openstaande factuur toe waarvoor je de incasso wilt starten.

Dit mag per e-mail, WhatsApp of gebruik onderstaande knop.

Stap #2
Stap #2

Lees je bevestiging

Alle gegevens goed aangeleverd?

Dan ontvang je onze bevestiging en gaan we starten.

Jouw zaak nemen we op werkdagen al binnen 3 uur in behandeling.

Stap #3
Stap #3

Overleg aanpak

Denk mee over onze incasso-aanpak.

Hoe bereiken we jouw klant het best, via WhatsApp, e-mail of per brief?

Zelfs langsgaan is een optie, als je verwacht dat dit beter uitpakt.

Stap #4
Stap #4

Binnen een dag uitbetaald

Na volledige betaling ontvang je binnen 24 uur het volledige openstaande bedrag op je rekening.

Meestal lukt dit al binnen vier weken en kunnen we de zaak sluiten.

Incassobureau Rotterdam voor bedrijven

Breyta heeft hetzelfde doel als jou: jouw factuur betaald krijgen én daarbij je klantrelatie intact houden in de Regio Rotterdam. Daarom zijn onze incasso-methodes innovatief en mensgericht.

Zonder een voet tussen de deur, zonder botte-bijlenwerk. Wij geloven in resultaat door verbinding en persoonlijk contact.

Jij denkt zelf mee over de beste aanpak, zodat de oplossing werkt voor alle partijen. Overigens zónder dat jij hier voor betaalt.

Gratis overleggen over jouw incassozaak in Rotterdam?

Bij no cure, no pay incassobureau Breyta is er ruimte om te overleggen over jouw incassozaak. Hoe kunnen wij bijvoorbeeld in jouw zaak de schuldenaar het beste benaderen?

Ook als jij of de debiteur niet in Rotterdam is gevestigd kun je ons inschakelen. Ons incassobureau heeft namelijk landelijke dekking.

Sparren over de beste aanpak voor jouw openstaande facturen? Bel ons voor gratis advies.

Is incassobureau Breyta er ook voor een gerechtelijke procedure en het inschakelen van een deurwaarder?

Ja. Ook voor een gerechtelijke incasso en het inschakelen van een deurwaarder kan je incassobureau Breyta inschakelen. Onze juristen stellen de dagvaarding op en verzorgen de volledige gerechtelijke procedure. Een juridische incasso procedure starten kan al vanaf € 300,-.  Je leest hier alles over onze gerechtelijke incasso of bel ons voor gratis advies en een kostenopgave op maat.

Start een incassozaak in Rotterdam binnen 3 minuten

Als je incassobureau Breyta inschakelt, gaan we meteen aan de slag met jouw incassozaak. Je start een incassozaak binnen 3 minuten via onze handige tool.

Wij proberen direct in contact te komen met jouw klant en treden mensgericht op. Dit doen wij via verschillende kanalen. Zelfs instant messaging via WhatsApp is bij onze innovatie incassomethodes  inbegrepen.

Onze klanten ontvangen meestal al binnen vier weken het volledige bedrag op hun rekening. Zonder kosten, want wij doen niet aan dossierkosten of abonnementskosten. Incassobureau Breyta neemt elke incassozaak in behandeling op basis van no cure, no pay.

Veel gestelde vragen: Wat is het beste no cure, no pay incassobureau in Rotterdam?

K
L

Wat is het beste incassobureau in Rotterdam?

Het beste incassobureau in Rotterdam is Breyta. Door onze persoonlijke aandacht voor jou en je klanten, krijgen wij snel resultaat en beoordelen onze klanten ons met een 9,4!

De voordelen van Breyta op een rij

 • We werken volgens het "no cure, no pay- principe', geen risico's voor jou
 • Vaste incassospecialist voor jouw incassozaak
 • 91% incasseerpercentage
 • 10 jaar ervaring in het MKB en ZZP

K
L

Wat betekent 𝙣𝙤 𝙘𝙪𝙧𝙚, 𝙣𝙤 𝙥𝙖𝙮 incasso?

No cure, no pay betekent letterlijk: geen resultaat, geen kosten. Of je debiteur nu wel of niet betaalt, jij betaalt niet voor de incassokosten. Alleen in het uitzonderlijke geval als je debiteur een gedeeltelijke betaling doet, houden we de incassokosten in op het ontvangen bedrag.

K
L

Hoe werkt 𝙣𝙤 𝙘𝙪𝙧𝙚, 𝙣𝙤 𝙥𝙖𝙮 incasso?

No cure, no pay werkt bij ons als volgt.

 1. Je start een incassozaak via onze website.
 2. Jouw zaak is op werkdagen binnen 3 uur in behandeling op basis van no cure, no pay.
 3. Ons incassotraject resulteert meestal binnen vier weken in een betaling of oplossing.
 4. Je krijgt het volledige factuurbedrag dezelfde dag op je rekening bij volledige betaling van de debiteur, die ook de incassokosten betaalt. (zie ons kostenoverzicht no cure, no pay incasso)

K
L

Mag een incassobureau op 𝙣𝙤 𝙘𝙪𝙧𝙚, 𝙣𝙤 𝙥𝙖𝙮 basis werken?

Ja, incassobureaus mogen volgens het no cure, no pay-principe werken. Daarom kan Breyta incassotrajecten op deze basis aanbieden. Andere beroepsgroepen, zoals advocaten, mogen dit niet.

K
L

Is 𝙣𝙤 𝙘𝙪𝙧𝙚, 𝙣𝙤 𝙥𝙖𝙮 incasso altijd gratis?

Ja, een incassotraject opstarten is bij no cure, no pay-incassobureau Breyta altijd gratis.

Is het ons, na het doorlopen van het hele incassotraject, niet gelukt om jouw vordering te incasseren? Dan ontvang je van ons een vrijblijvend voorstel waarbij je kunt aangeven wat je wilt: de zaak kosteloos sluiten of vervolgen met een gerechtelijke procedure.

Wij nemen alle mogelijkheden met je door zodat je weet wat de opties en kosten zijn. Zo kom je nooit voor een onverwachte kosten te staan.

Wil jij de zaak sluiten terwijl wij bezig zijn met het incassotraject? Dan brengen wij een klein bedrag in rekening voor onze werkzaamheden. Dit is 10% van de hoofdsom, met een minimumbedrag van € 45,-.

K
L

Heeft 𝙣𝙤 𝙘𝙪𝙧𝙚, 𝙣𝙤 𝙥𝙖𝙮 incasso nadelen?

Nee, aan no cure, no pay-incasso zoals Breyta werkt zitten geen nadelen. Wij bieden dit in het volste vertrouwen aan, omdat we hetzelfde doel hebben als jou: de openstaande factuur betaald krijgen. Ook bewijzen we hiermee dat wij honderd procent in onze aanpak geloven.

Let op: no cure, no pay-incasso is niet bij ieder incassobureau hetzelfde. Daarom benadrukken wij opnieuw dat wij gegarandeerd niets bij onze klanten in rekening brengen als de debiteur niet betaalt, en ook niet wanneer de debiteur alles betaalt.

Niets is ook echt niets: geen opstartkosten, geen dossierkosten, geen administratiekosten, geen abonnementskosten. Als onze persoonlijke en relatiegerichte aanpak bij jou past, is no cure, no pay-incasso van Breyta voor jou als klant de beste oplossing.

Ervaringen van klanten incassobureau Breyta werkzaam in Rotterdam

Edison Projectmanagement - Klant incassobureau Breyta
Graphic Design - klant incassobureau Breyta
Temm & Tuin - Klant incassobureau Breyta
Marree Technische Groothandel - klant incassobureau Breyta
Jet-Parts.com - Klant incassobureau Breyta

TEMM & TUIN – Nijkerk

‘Breyta heeft ons begeleid in het aangaan van een procedure en advies gegeven. Wij als hoveniersbedrijf zijn erg gebaat geweest door deze kopzorgen uit te besteden aan Breyta. Zonder hulp van Kees hadden we deze ontbrekende betalingen uit tijd en kennis gebrek laten schieten. We zijn heel blij met zijn bijdrage!”

Jan Temmermans

GIRAPHIC DESIGN – EDE

‘Ik heb de ervaring met Breyta als zeer prettig ervaren. Korte lijnen en heldere communicatie. Als ik vragen had werden deze ook binnen enkele dagen beantwoord en last but not least; De factuur is voldaan door de klant.”

Gerralt

FIVE STAR COACHING 

‘Super goede service netjes en persoonlijk”

Dave Spies

 

× Chat met Breyta