De pré-incasso dienst van Breyta

Stap voor incasso nog te groot?

$

Krachtig signaal aan jouw debiteur

$

Laatste aanmaning zonder incassokosten

$

Voorkomt meestal een incassotraject

$

Kosten: € 9,99 per debiteur

Jaar ervaring

Tevreden klanten

Je factuur betaald zonder je klantrelatie op het spel te zetten?

Wat is pré-incasso?

Een pré-incasso is een schriftelijke aanmaning, verstuurd uit naam van Breyta. De toon in de brief is vriendelijk.

In de pré-incasso-aanmaning zijn geen incassokosten in rekening gebracht. Hiermee geef je jouw debiteur een nadrukkelijk signaal dat je menens bent over het betaald krijgen van je factuur.

De wanbetaler ondervindt nog geen consequenties, maar ziet dat jij wél de weg hebt gevonden naar een incassodienst. In de pré-incassobrief leest je debiteur wat de consequenties zijn als deze laatste aanmaning wordt genegeerd. 

Je communiceert dat jij jouw debiteur een laatste kans gunt om zonder bijkomende kosten het openstaande bedrag te voldoen. Deze boodschap is zo duidelijk dat de ontvanger van onze pre-incassobrief meestal binnen de gestelde termijn tot betaling overgaat.

De kosten van een pré-incasso zijn € 9,99 per debiteur ongeacht hoeveel facturen er open staan.  

Krijg je factuur betaald, en voorkom  een incassozaak.

Hoe onze pré-incasso werkt?

$

1. Start pré-incasso

Wij sturen een vriendelijke aanmaning waarin wij vragen om de openstaande factuur te voldoen.

2. Betaling in 14 dagen

Wordt er niet betaald in 14 dagen? Dan informeren wij je vrijblijvend over de vervolgstappen.

3. Pré-incasso betaling

Jij krijgt het geld van de klant rechtstreeks op je rekening gestort, wij zitten hier niet tussen.

4. Start incasso

Wordt er niet betaald? Dan kunnen wij je helpen met het starten van een incassozaak. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend.

De pré-incasso aanmaning

INCASSO DIENSTEN BREYTA

Wij zijn je partner van debiteurenbeheer tot rechtbank. Lees hier meer over onze diensten.

Breyta: Van pré-incasso aanmaning tot gerechtelijke procedure

Sinds 2019 hebben wij tientallen bedrijven en ZZP-ers geholpen met het incasseren van hun onbetaalde facturen zowel bij zakelijke klanten als bij consumenten.

Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in de branche en weten daardoor haarfijn wat de beste route is voor jouw factuur en hoe je de klant achter de factuur moet aanpakken om het beste resultaat te bereiken.

Exclusief voor bedrijven

Onze pré-incasso aanmaning is exclusief voor bedrijven die te maken hebben met een onbetaalde factuur. Wij hebben landelijke dekking en zijn centraal gevestigd in Nijkerk (Midden-Nederland).

Pré-incasso aanmaning binnen 3 minuten ingediend

Je kunt via onze website eenvoudig de gegevens omtrent de openstaande factuur invoeren, zodat wij de pré-incasso aanmaning kunnen versturen.

Op werkdagen binnen 3 uur actie. Wil je de pré-incasso aanmaning overslaan en gelijk een incassotraject starten? Klik hier voor meer info over onze no cure, no pay incasso.

HandsOn Installatie – Nijkerk

“Het contact over de openstaande factuur zat helemaal vast toen ik Breyta inschakelde. Ik kon mij weer bezig houden met mijn eigen werkzaamheden terwijl Kees zorgde voor volledige betaling van de factuur! Erg tevreden ook over het snelle schakelen via de mail en app.”

Karel Post

HandsOn installatie

Deze klanten gingen je al voor:

Incassobureau Nijkerk logo 1

GIRAPHIC DESIGN – EDE

‘Ik heb de ervaring met Breyta als zeer prettig ervaren. Korte lijnen en heldere communicatie. Als ik vragen had werden deze ook binnen enkele dagen beantwoord en last but not least; De factuur is voldaan door de klant.”

Gerralt

TEMM & TUIN – Nijkerk

‘Breyta heeft ons begeleid in het aangaan van een procedure en advies gegeven. Wij als hoveniersbedrijf zijn erg gebaat geweest door deze kopzorgen uit te besteden aan Breyta. Zonder hulp van Kees hadden we deze ontbrekende betalingen uit tijd en kennis gebrek laten schieten. We zijn heel blij met zijn bijdrage!”

Jan Temmermans

FIVE STAR COACHING 

‘Super goede service netjes en persoonlijk”

Dave Spies

 

Joëll J
Joëll J
23. November, 2023.
Super fijne ervaring met Breyta en Kees Post Na verschillende slechte recensies van andere partijen te hebben gelezen bij Breyta uitgekomen, die wel veel positieve recensies had. Ik begrijp nu waarom. Na het eerste contact advies gekregen om een pre-incassobrief te sturen. Nadat dit op niks was uitgelopen werd ik netjes gebeld met de vraag of ik het incassotraject wilde starten. Nadat ik hier bevestigend op geantwoord had werd het incassotraject gestart. Tijdens het incassotraject ben ik telkens netjes op de hoogte gehouden door Kees. Als ik laat in de avond belde was er altijd een medewerker aanwezig om mij te woord te staan en een terugbelverzoek achter te laten bij Kees. De volgende dag werd ik dan netjes gebeld door Kees. Uiteindelijk kwam er weinig tot geen (re)actie vanuit mijn debiteur. Toen we op het punt stonden om een gerechtelijke procedure te starten kregen we bericht dat mijn debiteur faillissement gaat aanvragen. Helaas. Ondanks deze domper wil ik Kees en zijn team toch enorm bedanken voor het meedenken en de fijne service tijdens het traject.
Sandra van Heel
Sandra van Heel
22. November, 2023.
Super tevreden over Breyta! Ik zal het iedereen aanraden als je op zoek bent naar een incassobureau die absoluut zijn afspraken nakomt. Ze reageren snel en ze doen er alles aan om je te helpen en houden je goed op de hoogte van de vorderingen.
Sofia Valero
Sofia Valero
25. Oktober, 2023.
Prima dienstverlening
Meubelmakerij Roos en Termaat
Meubelmakerij Roos en Termaat
25. September, 2023.
Fijn bedrijf duidelijk en handelen snel.
S. van Daatselaar
S. van Daatselaar
7. September, 2023.
Bedankt voor de fijne samenwerking!
Carlo
Carlo
17. Augustus, 2023.
Zeer net bedrijf doen wat ze beloven !
Bennie Jansen
Bennie Jansen
14. Juli, 2023.
Breyta incasso heeft voor mij uitstekend werk geleverd. Het volledige bedrag aan uitstaande facturen is voor mij geincasseerd. Top!
Yward Botma
Yward Botma
11. Juli, 2023.
Fijne ervaring met dit bedrijf, professioneel, goede communicatie!
Joshua
Joshua
27. Juni, 2023.
Super fijne samenwerking en goede communicatie, hartelijk dank voor de service!
Big Big
Big Big
24. Juni, 2023.
× Chat met Breyta