Incassotraject op basis van no cure, no pay.

$

Incassozaak starten in 3 minuten

$

๐™‰๐™ค ๐™˜๐™ช๐™ง๐™š, ๐™ฃ๐™ค ๐™ฅ๐™–๐™ฎ: incasseren kost je niets

$

Eรฉn vaste behandelaar voor jouw incassozaak

No cure, no pay-incassotraject Breyta.

Je start een incassozaak laagdrempelig en kosteloos op basis van no cure, no pay. Dit kan eenvoudig online en binnen drie minuten via deze handige tool. Vervolgens achterhalen wij via persoonlijk contact waar de schoen wringt.ย 

Krijg snel betaald en houd je klantrelatie goed dankzij onze innovatieve incassomethodes en ons mensgerichte optreden

Onze klanten ontvangen meestal al binnen vier weken het volledige bedrag op hun rekening. Zonder kosten, want wij doen niet aan dossierkosten of abonnementskosten.

Wat isย no cure, no pay-incasso?

Onze no cure, no pay-incasso werkt voor zakelijke vorderingen (business to business) als volgt. De drie meest voorkomende situaties:

1. No cure, no pay in het slechtste geval: jouw debiteur betaalt na ons incasso-traject helemaal niets. Dan betaal jij ook niets en sluiten wij de zaak kosteloos.

De volgende stap kan zijn dat je, eventueel met onze hulp, gaat procederen. Daarover lees je hier meer: gerechtelijke incassoprocedure.

2. No cure, no pay in het gunstigste geval (91% van de gevallen): jouw debiteur betaalt door ons incassotraject alles. Alles is de optelsom van het bij jou openstaande factuurbedrag plus de incassokosten en rente die wij in rekening hebben gebracht.

Ook dan zijn er geen kosten voor jou. De kosten zijn betaald door jouw debiteur. Jij ontvangt dezelfde werkdag het volledige factuurbedrag op jouw rekening.

3. No cure, no pay bij gedeeltelijke betaling: de debiteur betaald niet het volledige bedrag na ons incassotraject. Je kunt de zaak sluiten of vervolgen met een gerechtelijke incassoprocedure.

In het geval dat je de zaak wil sluiten, ontvang jij het geรฏncasseerde bedrag, minus de kosten, dezelfde werkdag nog op jouw rekening.

Bekijk ook hier de no cure, no pay-incasso opbrengst voorbeelden.

Incassotraject starten

Je kunt hier, eenvoudig online de incassozaak starten. We vragen je enkele gegevens van jou en je klant zodat we direct aan de slag kunnen.ย 

Of je ons nou eenmalig of voor meerdere incassozaken wil inschakelen, Breyta neemt elke openstaande factuur in behandeling op basis van no cure, no pay.

Wij komen binnen 4 wekenย met een oplossing voor jouw openstaande factuur.

Landelijke dekking, exclusief voor bedrijven

Ons incassotraject richt zich exclusief op incasso voor bedrijven.ย 

Door 12 jaar ervaring weten wij precies hoe we een openstaande factuur in de zakelijke markt betaald kunnen krijgen.

Ons incassobureau is centraal gevestigd en is werkzaam in heel Nederland. Onder meer in: Almere, Amsterdam, Arnhem, Barneveld, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Harderwijk, Leeuwarden, Nijmegen, Nijkerk, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zeewolde.

Voordelen incassobureau Breyta

  • Je klant betaalt de kosten
  • Korte lijnen, vaste behandelaarย 
  • Binnen 3 uur nemen wij de zaak in behandelingย 
  • 100%ย van de hoofdsom bij volledige betaling
  • Ons slagingspercentage is 91%
  • Klanten beoordelen ons met een 9,4

No cure, no pay-incasso

Indien wij niets incasseren, betaal jij ook niets.

Een onbetaalde factuur zorgt immers al voor genoeg frustratie. Onze verdiensten worden verhaald op jouw klant, wel zo eerlijk en conform de wettelijke vereisten.

Wordt de vordering volledig betaald? Dan ontvang jij 100% van de openstaande factuur, binnen รฉรฉn werkdag op je rekening. Bekijk hier alles over onze tarieven

Voorbeeld opbrengst no cure, no pay incassobureau Breyta

๏‘
Volledig geรฏncasseerd
๏“€
Gedeeltelijk geรฏncasseerd
๎ƒ˜
Niet geรฏncaseerd

Als wij de vordering volledig incasseren ontvang jij het volledige factuurbedrag binnen een werkdag op je rekening. De kosten komen voor rekening van de debiteur.

Jouw openstaande vordering

โ‚ฌ 1.000,-

Incassokosten + rente

โ‚ฌ 150,-

Je klant betaalt

โ‚ฌ 1.150,-

Onze incassoprovisie

โ‚ฌ 150,-

Jij ontvangt

โ‚ฌ 1.000,-

Heeft de debiteur niet volledig betaalt na het doorlopen van het incassotraject?ย  Dan kan je besluiten om de incassozaak te stoppen. Bijvoorbeeld omdat je geen kosten wil maken voor een gerechtelijke procedure of als er sprake is van een faillissement. Jij ontvangt het geรฏncasseerde bedrag minus de kosten.

Jouw vordering

โ‚ฌ 1.000,-

Incassokosten + rente

โ‚ฌ 150,-

Je klant betaalt

โ‚ฌ 750,-

Onze incassoprovisie

โ‚ฌ 150,-

Jij ontvangt

โ‚ฌ 600,-

Incasseren wij niets dan betaal je ook niets, no cure, no pay.

Na het doorlopen van het incassotraject sturen wij een vrijblijvend voorstel. Je kunt de zaak kosteloos sluiten of gerechtelijk laten vervolgen. Dit voorstel is voorzien van ons advies, maar de keuze is aan jou.

Gemiddeld duurt ons incassotraject 4 tot 6 weken.

Jouw vordering

โ‚ฌ 1.000,-

Incassokosten + rente

โ‚ฌ 150,-

Je klant betaalt

โ‚ฌ 0,-

Onze incassoprovisie

โ‚ฌ 0,-

Jouw kosten

โ‚ฌ 0,-

Veel gestelde vragen no cure, no pay incassobureau

K
L

Wat betekent ๐™ฃ๐™ค ๐™˜๐™ช๐™ง๐™š, ๐™ฃ๐™ค ๐™ฅ๐™–๐™ฎ incasso?

No cure, no pay betekent letterlijk: geen resultaat, geen kosten. Of je debiteur nu wel of niet betaalt, jij betaalt niet voor de incassokosten. Alleen in het uitzonderlijke geval als je debiteur een gedeeltelijke betaling doet, houden we de incassokosten in op het ontvangen bedrag.

K
L

Hoe werkt ๐™ฃ๐™ค ๐™˜๐™ช๐™ง๐™š, ๐™ฃ๐™ค ๐™ฅ๐™–๐™ฎ incasso?

No cure, no pay werkt bij ons als volgt.

  1. Je start een incassozaak via onze website.
  2. Jouw zaak is op werkdagen binnen 3 uur in behandeling op basis van no cure, no pay.
  3. Ons incassotraject resulteert meestal binnen vier weken in een betaling of oplossing.
  4. Je krijgt het volledige factuurbedrag dezelfde dag op je rekening bij volledige betaling van de debiteur, die ook de incassokosten betaalt. (zie ons kostenoverzicht no cure no pay incasso)
K
L

Hoe werkt ๐™ฃ๐™ค ๐™˜๐™ช๐™ง๐™š, ๐™ฃ๐™ค ๐™ฅ๐™–๐™ฎ incasso bij een particuliere debiteur?

Is je debiteur een consument en heeft hij nog niet de zogenoemde "WIK-brief" ontvangen? Dan moeten wij deze nog sturen. In deze brief krijgt de particuliere debiteur 14 dagen de tijd om te betalen zonder incassokosten. Als de debiteur binnen 14 dagen betaald, houden wij de incassokosten in op het betaalde bedrag.

Na de termijn van 14 dagen moet de debiteur wel de incassokosten betalen. Wordt er dan volledig betaald, ontvang jij het volledig openstaande saldo.

K
L

Mag een incassobureau op ๐™ฃ๐™ค ๐™˜๐™ช๐™ง๐™š, ๐™ฃ๐™ค ๐™ฅ๐™–๐™ฎ basis werken?

Ja, incassobureaus mogen volgens het no cure, no pay-principe werken. Daarom kan Breyta incassotrajecten op deze basis aanbieden. Andere beroepsgroepen, zoals advocaten, mogen dit niet.

K
L

Is ๐™ฃ๐™ค ๐™˜๐™ช๐™ง๐™š, ๐™ฃ๐™ค ๐™ฅ๐™–๐™ฎ incasso altijd gratis?

Ja, een incassotraject opstarten is bij no cure, no pay-incassobureau Breyta altijd gratis.

Is het ons, na het doorlopen van het hele incassotraject, niet gelukt om jouw vordering te incasseren? Dan ontvang je van ons een vrijblijvend voorstel waarbij je kunt aangeven wat je wilt: de zaak kosteloos sluiten of vervolgen met een gerechtelijke procedure.

Wij nemen alle mogelijkheden met je door zodat je weet wat de opties en kosten zijn. Zo kom je nooit voor een onverwachte kosten te staan.

Wil jij de zaak sluiten terwijl wij nog bezig zijn met incassotraject? Dan brengen wij een klein bedrag in rekening voor onze werkzaamheden. Dit is 10% van de hoofdsom, met een minimumbedrag van โ‚ฌ 45,-.

K
L

Heeft ๐™ฃ๐™ค ๐™˜๐™ช๐™ง๐™š, ๐™ฃ๐™ค ๐™ฅ๐™–๐™ฎ incasso nadelen?

Nee, aan no cure, no pay-incasso zoals Breyta werkt zitten geen nadelen. Wij bieden dit in het volste vertrouwen aan, omdat we hetzelfde doel hebben als jou: de openstaande factuur betaald krijgen. Ook bewijzen we hiermee dat wij honderd procent in onze aanpak geloven.

Let op: no cure, no pay-incasso is niet bij ieder incassobureau hetzelfde. Daarom benadrukken wij opnieuw dat wij gegarandeerd niets bij onze klanten in rekening brengen als de debiteur niet betaalt, en ook niet wanneer de debiteur alles betaalt.

Niets is ook echt niets: geen opstartkosten, geen dossierkosten, geen administratiekosten, geen abonnementskosten. Als onze persoonlijke en relatiegerichte aanpak bij jou past, is de no cure, no pay-incasso van Breyta voor jou als klant de beste oplossing.

Deze klanten gingen je al voor:

Edison Projectmanagement - Klant incassobureau Breyta
Graphic Design - klant incassobureau Breyta
Temm & Tuin - Klant incassobureau Breyta
Marree Technische Groothandel - klant incassobureau Breyta
Jet-Parts.com - Klant incassobureau Breyta

TEMM & TUIN – Nijkerk

‘Breyta heeft ons begeleid in het aangaan van een procedure en advies gegeven. Wij als hoveniersbedrijf zijn erg gebaat geweest door deze kopzorgen uit te besteden aan Breyta. Zonder hulp van Kees hadden we deze ontbrekende betalingen uit tijd en kennis gebrek laten schieten. We zijn heel blij met zijn bijdrage!”

Jan Temmermans

GIRAPHIC DESIGN – EDE

‘Ik heb de ervaring met Breyta als zeer prettig ervaren. Korte lijnen en heldere communicatie. Als ik vragen had werden deze ook binnen enkele dagen beantwoord en last but not least; De factuur is voldaan door de klant.”

Gerralt

FIVE STAR COACHINGย 

‘Super goede service netjes en persoonlijk”

Dave Spies