Bestaansrecht door

waarde te leveren

Bij incassobureau Breyta staan service en kwaliteit op nummer één. Het is voor ons erg prettig om te horen hoe onze incasso diensten worden beoordeeld en ervaren. Door middel van jouw tips en ervaringen met ons incassobureau, kunnen wij ons aanbod nog beter laten aansluiten op de wensen en behoeften van onze klanten.

Wat onze

klanten vinden

Antony Witgoedinfo
Antony Witgoedinfo
22. November, 2022.
Top service ! Makkelijk de vordering ingevoerd op de website, en na een paar dagen bericht dat het geregeld was zonder er iets extra aan te hoeven doen en na berichtgeving vanuit Breyta ook direct het bedrag ontvangen op de rekening. ! Hopelijk niet (snel) meer nodig, maar mocht het nodig zijn kom ik zeker hier weer terug !
Marion Van Wijk
Marion Van Wijk
1. September, 2022.
charley albers
charley albers
8. Augustus, 2022.
Wij hebben Breyta gevraagd om een pre-incasso brief te sturenvoor een factuur die al enige tijd onbetaald bleef. Tot onze verrassing leverde dit direct resultaat open hebben wij volledig betaald gekregen. Zonder dat we het incassotraject hoefde te starten. Bedankt voor de vlotte afhandeling, we zijn erg tevreden met je diensten en het resultaat!
Wesley VS
Wesley VS
6. Juli, 2022.
Wat ik vooral aan Breyta waardeer is het persoonlijke en vriendelijke contact. Daarnaast is er veel kennis aanwezig en werd goed geadviseerd wat te doen met een openstaande factuur bij vroeger goed betalende klant. De gemaakte afspraken na het advies werden nagekomen zonder verrassingen. Zeker aan te raden om zonder stress, vriendelijk doch dringend je factuur betaald te krijgen.
Marcel van Nieuwenhuizen
Marcel van Nieuwenhuizen
18. Juni, 2022.
Breyta is een incasso partij waar je met een gerust hart je vorderingen aan kunt overdragen. Duidelijk in de communicatie en veel kennis van het gehele incasso traject. Kees kan goed adviseren over de mogelijk te nemen stappen.
Jet-Parts
Jet-Parts
31. Mei, 2022.
Goede en snelle service.
Gerralt van Soest
Gerralt van Soest
22. Maart, 2021.
De samenwerking met Breyta heb ik als erg prettig ervaren. Altijd snelle reacties, regelmatig updates over de status van de incasso en erg fijn om mee te bellen. Kees heeft mij in alle vrolijkheid weten te leiden in dit avontuur, omdat ik geen idee had hoe zoiets in zijn werk ging. Gelukkig is nu alles door de tegenpartij voldaan. Dus absoluut een aanrader.
Melissa Bürgler
Melissa Bürgler
2. Februari, 2021.
zeer professioneel en behulpzaam
TEMM & TUIN temmermans
TEMM & TUIN temmermans
6. Januari, 2021.
Breyta heeft ons begeleid in het aangaan van een procedure en advies gegeven. Wij als hoveniersbedrijf zijn erg gebaat geweest door deze kopzorgen uit te besteden aan Breyta. Zonder hulp van Kees hadden we deze ontbrekende betalingen uit tijd en kennis gebrek laten schieten. We zijn heel blij met zijn bijdrage!
HenkHark
HenkHark
12. Mei, 2020.
We ontvangen graag je feedback

Beoordeel ons