Incassobureau Breyta

Incassobureau Breyta is gespecialiseerd in het betaalt krijgen van jouw factuur.  Zonder een voet tussen de deur, zonder botte bijlen-werk. Maar langs een weg van verbinding en persoonlijk contact.

Met onze aanpak realiseren wij binnen vier weken een oplossing voor jouw vordering. Op een manier die werkt voor beide partijen. Overigens zónder dat jij hier ook maar iets voor hoeft te betalen. Alle incassokosten worden verhaald op de klant die jouw factuur niet heeft betaald.

Kees - Oprichter incassobureau Breyta Nijkerk

Debiteurenbeheer advies

Wij nemen het debiteurenbeheer onder de loep en geven advies op maat. Voor een betere klantbeleving, snellere betaling van facturen en het besparen van kostbare tijd. 

Pré-incasso aanmaning

Ons advies als je een incassozaak wilt voorkomen en de klant nog een laatste kans tot betalen wilt bieden? De pré-incasso aanmaning. 

Incassozaak starten

Factuur blijft onbetaald, geen reactie van je klant en/of klaar met het herinneren en het gedoe? Laat het incasseren aan ons over en start een No cure, No pay incassozaak.

Gerechtelijke procedure

Blijft de klant weigeren de vordering te betalen? Dan kan een gerechtelijke procedure het juiste vervolg zijn. Ook hierin staan wij je graag bij. Er is geen dure advocaat nodig.

Debiteurenbeheer advies

Breyta debiteurenbeheer scan

✅ Een scan waarbij wij op een aantal onderdelen het debiteurenbeheer beoordelen en advies geven om dit optimaal toe te passen voor de organisatie.

✅ De scan beoordeeld o.a. op: Inzicht in het betaalgedrag, risico op wanbetalers, snelheid van betalen, zijn de veel voorkomende werkzaamheden geautomatiseerd etc etc. 

✅ Debiteurenbeheer optimaliseren? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Debiteurenbeheer informatie opvragen

2 + 13 =

Pré-incasso aanmaning

Stap voor incasso nog te groot?

✅ Wij sturen een vriendelijke aanmaning waarin wij vragen om de factuur te voldoen.

✅ We geven de klant een laatste kans om een incassozaak te voorkomen.

✅ Wij vragen de klant te betalen op jouw rekeningnummer.

✅ Voorkom een incassotraject.

De kosten voor een pré-incasso aanmaning zijn eenmalig 9,99. Betaalt de klant alsnog niet? Dan helpen wij je graag verder met ons incassotraject.

 

Incassotraject

Laat het incasseren aan ons over

✅ Binnen 3 uur nemen wij jouw zaak in behandeling.

No Cure, No Pay. Incasseren wij niks, dan betaal je niks.

✅ Lukt het niet om jouw zaak te incasseren? Dan ontvang je een voorstel en mag je aangeven of wij de zaak kosteloos moeten sluiten of vervolgen met een gerechtelijke procedure.

✅ In vier weken een oplossing voor jouw zaak.

Gerechtelijke procedure

Gerechtelijke incassoprocedure Breyta

Wij informeren je vooraf over de kosten, kansen en risico’s en we gaan pas aan de slag na toestemming. 

 Wij hebben inmiddels tientallen procedures gevoerd en gewonnen, waardoor wij ook jou kunnen helpen om hierin het beste resultaat te behalen.

✅ Nadat de rechter de vordering heeft toegewezen kan onze deurwaarder beslag leggen op het vermogen van de klant en de vordering incasseren. 

✅ Wij verzorgen de volledige procedure er is geen dure advocaat nodig.

Diverse bedrijven

waar wij voor werken

Edison Projectmanagement - Klant incassobureau Breyta
Graphic Design - klant incassobureau Breyta
Temm & Tuin - Klant incassobureau Breyta
Marree Technische Groothandel - klant incassobureau Breyta
Jet-Parts.com - Klant incassobureau Breyta

TEMM & TUIN – Nijkerk

‘Breyta heeft ons begeleid in het aangaan van een procedure en advies gegeven. Wij als hoveniersbedrijf zijn erg gebaat geweest door deze kopzorgen uit te besteden aan Breyta. Zonder hulp van Kees hadden we deze ontbrekende betalingen uit tijd en kennis gebrek laten schieten. We zijn heel blij met zijn bijdrage!”

Jan Temmermans

GIRAPHIC DESIGN – EDE

‘Ik heb de ervaring met Breyta als zeer prettig ervaren. Korte lijnen en heldere communicatie. Als ik vragen had werden deze ook binnen enkele dagen beantwoord en last but not least; De factuur is voldaan door de klant.”

Gerralt

FIVE STAR COACHING 

‘Super goede service netjes en persoonlijk”

Dave Spies