Tarieven incassobureau voor bedrijven

No win, No fee

Voor onze incassobemiddeling hanteren wij de ‘no win, no fee’ methode. Indien wij niets incasseren, betaalt jij ons ook niets. Een onbetaalde factuur zorgt immers al voor genoeg frustratie, wij vinden het niet eerlijk als je dan ook nog met allerlei extra kosten wordt geconfronteerd.

Wordt de vordering volledig betaald? Dan storten wij de openstaande factuur voor de volledige 100% binnen een werkdag aan je door!

Volledige betaling

Je klant betaalt het volledige openstaande bedrag inclusief die bijkomende kosten. Jij ontvangt 100% van de openstaande factuur.

2
Gedeeltelijke betaling

Jouw klant betaalt een deel van het openstaande bedrag. Jij ontvangt van ons het betaalde bedrag met aftrek van de incassokosten.

2
Geen betaling

Je klant betaalt niets, het kost je ook niets. Zonder addertjes onder het gras. No Win, No fee.

2

Kosten gerechtelijke incassoprocedure 

Als de klant blijft weigeren de factuur te voldoen, dan kan een procedure bij de rechtbank het juiste vervolg zijn. Hier zijn kosten aan verbonden, zo moet onder andere de rechtbank worden betaald om de procedure te starten.

De kosten van een gerechtelijke incasso procedure zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de hoogte van de vordering. Wij informeren je vooraf over de kosten, kansen en risico’s en we gaan pas aan de slag na toestemming. Bij succes, kunnen wij deze kosten vaak volledig verhalen op de klant.

Vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Vaststaand bedrag of uurtarief

Daarnaast kunnen wij bij een gerechtelijke incassoprocedure een een fixed fee afspreken, zodat er achteraf geen verrassingen zijn.

Ook voor trajecten op maat of pré-incasso services kun je met ons contact opnemen om een vrijblijvende prijsopgave te ontvangen.