Tarieven incassobureau Breyta

No Cure, No Pay

Bij Breyta zijn de tarieven transparant en simpel. Het incassotraject verzorgen wij op basis van no cure, no pay. Als wij niets incasseren, betaal jij ons ook niets. Geen verborgen kosten of addertjes onder het gras. Bij Breyta start je kosteloos je incassozaak. Onze kosten brengen wij conform de wettelijke vereisten bij jouw klant in rekening.

Wordt de vordering betaald? Dan staat de volledige factuur binnen een werkdag op je rekening!

Volledige betaling

Incasseren wij jouw vordering, dan ontvang jij de volledige openstaande factuur. Onze kosten zijn bij jouw klant in rekening gebracht. Wij rekenen geen extra provisie op de hoofdsom zoals bij veel andere incassobureaus het geval is.

2

Gedeeltelijke betaling

Jouw klant betaalt een deel van het openstaande bedrag. Jij ontvangt van ons het betaalde bedrag met aftrek van de incassokosten, dit is een klein percentage van de vordering. 

2

Geen betaling

Je klant betaalt niets, het kost je ook niets. Zonder addertjes onder het gras. No Cure, No Pay. Wij sturen een voorstel waarbij jij kunt aangeven of je de zaak wil sluiten of vervolgen met een gerechtelijke incassoprocedure. 

2

Wat als de klant niet betaald?

Als het ons niet lukt om jouw vordering te incasseren in het minnelijke incassotraject, dan sturen wij een voorstel waarbij je kan aangeven of je de zaak kosteloos wil sluiten of wil vervolgen met een gerechtelijke procedure.

Wat zijn de kosten voor een gerechtelijke incassoprocedure?

De kosten van een gerechtelijke incasso procedure zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de hoogte van de vordering. Wij informeren je vooraf over de kosten, kansen en risico’s en we gaan pas aan de slag na toestemming. Ook hierin houden wij het graag simpel en transparant. Zo kunnen wij bij een gerechtelijke incassoprocedure een een fixed fee (vaste prijs) afspreken, zodat er achteraf geen verrassingen zijn. Bij succes kunnen wij deze kosten vaak volledig verhalen op de klant.

Neem gerust contact op bij vragen zodat wij een vrijblijvend advies kunnen geven voor jouw situatie.

Tarieven pré-incasso

Bovenstaande no cure, no pay tarieven zijn voor het minnelijke incassotraject. Eventueel kan voorafgaand aan een incassotraject worden gekozen voor onze pré-incasso service. Pré-incasso is optioneel en heeft als doel om een incassozaak te voorkomen en de klantrelatie in stand te laten. De kosten voor onze pré-incasso service bedragen slechts 9,99 euro per zaak.

Tarieven advies en begeleiding

Naast onze incassodiensten geven wij ook advies voor effectief debiteurenbeheer en verzorgen wij trajecten op maat. Zoals interim werkzaamheden op het gebied van debiteurenbeheer en credit management.

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Vragen over onze no cure no pay tarieven?

Neem vrijblijvend contact op 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

INCASSOZAAK STARTEN

Incasseren wij niets, kost het je niets incasso!

Terwijl jij je weer kan bezig houden met ondernemen stellen wij alles in het werk om de openstaande factuur te incasseren. 

✅ Geen kosten bij geen resultaat

✅ Hoog incasseerpercentage in incassozaken

✅  Je klant betaalt de kosten  

✅  Gespecialiseerd in incasso voor MKB en ZZP

✅  100% van de hoofdsom bij volledige betaling

✅  Start binnen 3 minuten je incasso