Bestaansrecht door

waarde te leveren

Bij Breyta staan service en kwaliteit op nummer één. Het is voor ons erg prettig om te horen hoe klanten onze service en producten ervaren. Door middel van uw tips en ervaringen kunnen wij ons aanbod nog beter laten aansluiten op uw wensen en behoeften.

Beoordeel ons

Wat onze

klanten vinden

Marcel van Nieuwenhuizen
Marcel van Nieuwenhuizen
18. Juni, 2022.
Breyta is een incasso partij waar je met een gerust hart je vorderingen aan kunt overdragen. Duidelijk in de communicatie en veel kennis van het gehele incasso traject. Kees kan goed adviseren over de mogelijk te nemen stappen.
Jet-Parts
Jet-Parts
31. Mei, 2022.
Goede en snelle service.
Gerralt van Soest
Gerralt van Soest
22. Maart, 2021.
De samenwerking met Breyta heb ik als erg prettig ervaren. Altijd snelle reacties, regelmatig updates over de status van de incasso en erg fijn om mee te bellen. Kees heeft mij in alle vrolijkheid weten te leiden in dit avontuur, omdat ik geen idee had hoe zoiets in zijn werk ging. Gelukkig is nu alles door de tegenpartij voldaan. Dus absoluut een aanrader.
Melissa Bürgler
Melissa Bürgler
2. Februari, 2021.
zeer professioneel en behulpzaam
TEMM & TUIN
TEMM & TUIN
6. Januari, 2021.
Breyta heeft ons begeleid in het aangaan van een procedure en advies gegeven. Wij als hoveniersbedrijf zijn erg gebaat geweest door deze kopzorgen uit te besteden aan Breyta. Zonder hulp van Kees hadden we deze ontbrekende betalingen uit tijd en kennis gebrek laten schieten. We zijn heel blij met zijn bijdrage!
HenkHark
HenkHark
12. Mei, 2020.
Aalt Van Veluw
Aalt Van Veluw
11. Mei, 2020.
Breyta is een partij waarmee je prettig en efficiënt kunt samenwerken. Oog voor details en met name gevoel voor de complexiteit in de keten zorgen voor een optimaal traject van debiteurenbeheer en incasso. Van harte aanbevolen! Edison Projectmanagement B.V.
Smits Stoffering
Smits Stoffering
16. April, 2020.