De pré-incasso service van Breyta

Stap voor incasso nog te groot?

$

Krachtig signaal aan jouw debiteur

$

Laatste aanmaning zonder incassokosten

$

Voorkomt meestal een incassotraject

$

Kosten: € 9,99 per debiteur

Jaar ervaring

Tevreden klanten

Je factuur betaald zonder je klantrelatie op het spel te zetten?

Wat is pré-incasso?

Een pré-incasso is een schriftelijke aanmaning, verstuurd uit naam van Breyta. De toon in de brief is vriendelijk.

In de pre-incasso-aanmaning zijn geen incassokosten in rekening gebracht. Hiermee geef je jouw debiteur een nadrukkelijk signaal dat je menens bent over het betaald krijgen van je factuur.

De wanbetaler ondervindt nog geen consequenties, maar ziet dat jij wél de weg hebt gevonden naar een incassodienst. In de pré-incassobrief leest je debiteur wat de consequenties zijn als deze laatste aanmaning wordt genegeerd. 

Je communiceert dat jij jouw debiteur een laatste kans gunt om zonder bijkomende kosten het openstaande bedrag te voldoen. Deze boodschap is zo duidelijk dat de ontvanger van onze pre-incassobrief meestal binnen de gestelde termijn tot betaling overgaat.

De kosten van een pré-incasso zijn € 9,99 per debiteur ongeacht hoeveel facturen er open staan.  

Krijg je factuur betaalt, en voorkom  een incassozaak.

Hoe onze pré-incasso werkt?

$

1. Start pré-incasso

Wij sturen een vriendelijke aanmaning waarin wij vragen om de openstaande factuur te voldoen.

2. Betaling in 14 dagen

Wordt er niet betaald in 14 dagen? Dan informeren wij je vrijblijvend over de vervolgstappen.

3. Pré-incasso betaling

Jij krijgt het geld van de klant rechtstreek op je rekening gestort, wij zitten hier niet tussen.

4. Start incasso

Wordt er niet betaald? Dan kunnen wij je helpen met het starten van een incassozaak. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend.

De pré-incasso aanmaning

INCASSO DIENSTEN BREYTA

Wij zijn je partner van debiteurenbeheer tot rechtbank. Lees hier meer over onze diensten.

Breyta: Van pré-incasso aanmaning tot gerechtelijke procedure

Sinds 2019 hebben wij tientallen bedrijven en ZZP-ers geholpen met het incasseren van hun onbetaalde facturen zowel bij zakelijke klanten als bij consumenten.

Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in de branche en weten daardoor haarfijn wat de beste route is voor jouw factuur en hoe je de klant achter de factuur moet aanpakken om het beste resultaat te bereiken.

Exclusief voor bedrijven

Onze pré-incasso aanmaning is exclusief voor bedrijven die te maken hebben met een onbetaalde factuur. Wij hebben landelijke dekking en zijn centraal gevestigd in Nijkerk (Midden-Nederland).

Pré-incasso aanmaning binnen 3 minuten ingediend

Je kunt via onze website eenvoudig de gegevens omtrent de openstaande factuur invoeren, zodat wij de pré-incasso aanmaning kunnen versturen.

Op werkdagen binnen 3 uur actie. Wil je de pré-incasso aanmaning overslaan en gelijk het incasso traject starten? Klik hier voor meer info over onze no cure, no pay incasso.

HandsOn Installatie – Nijkerk

“Het contact over de openstaande factuur zat helemaal vast toen ik Breyta inschakelde. Ik kon mij weer bezig houden met mijn eigen werkzaamheden terwijl Kees zorgde voor volledige betaling van de factuur! Erg tevreden ook over het snelle schakelen via de mail en app.”

Karel Post

HandsOn installatie

Deze klanten gingen je al voor:

Incassobureau Nijkerk logo 1

GIRAPHIC DESIGN – EDE

‘Ik heb de ervaring met Breyta als zeer prettig ervaren. Korte lijnen en heldere communicatie. Als ik vragen had werden deze ook binnen enkele dagen beantwoord en last but not least; De factuur is voldaan door de klant.”

Gerralt

TEMM & TUIN – Nijkerk

‘Breyta heeft ons begeleid in het aangaan van een procedure en advies gegeven. Wij als hoveniersbedrijf zijn erg gebaat geweest door deze kopzorgen uit te besteden aan Breyta. Zonder hulp van Kees hadden we deze ontbrekende betalingen uit tijd en kennis gebrek laten schieten. We zijn heel blij met zijn bijdrage!”

Jan Temmermans

FIVE STAR COACHING 

‘Super goede service netjes en persoonlijk”

Dave Spies