De pré-incasso aanmaning van Breyta

Stap voor incasso nog te groot?

$

Wij sturen een vriendelijke maar heldere aanmaning

$

Exclusief voor MKB-ers & ZZP-ers

$

Voorkom een incassotraject

Jaar ervaring

Tevreden klanten

Je factuur betaald zonder je klantrelatie op het spel te zetten?

De bewezen succesvolle pre-incasso aanmaning van Breyta

Met de pré-incasso aanmaning proberen wij de openstaande factuur te incasseren zonder dat er een incassozaak wordt gestart. Jouw klant begrijpt doordat je ons hebt ingeschakeld dat ‘nu’ de laatste kans is, om de factuur te betalen zonder rente en incassokosten.

Ben je de vervelende telefoontjes en mailtjes naar je niet- betalende klanten zat? En vind je de stap voor een incassozaak nog te groot? Dan is onze pre-incasso aanmaning de oplossing. Jouw klant krijgt de laatste kans om de factuur te voldoen zonder verdere kosten. Zo voorkom je een incassozaak en blijft de klantrelatie in stand.

Binnen drie weken betaling of start van incassotraject 

Hoe onze pré-incasso werkt?

$

1. Start pré-incasso

Wij sturen een vriendelijke aanmaning waarin wij vragen om de openstaande factuur te voldoen.

2. Betaling in 14 dagen

Wordt er niet betaald in 14 dagen? Dan informeren wij je vrijblijvend over de vervolgstappen.

3. Pré-incasso betaling

Jij krijgt het geld van de klant rechtstreek op je rekening gestort, wij zitten hier niet tussen.

4. Start incasso

Wordt er niet betaald? Dan helpen wij je graag verder met het starten van een incassozaak, maar dit is geheel vrijblijvend. Lees hier meer over onze No cure, No Pay Incasso.  

De pré-incasso aanmaning

Over Breyta

Breyta – IJslands voor ‘verandering’ – , is in 2019 opgericht met als doel om bedrijven te helpen met het betaald krijgen van onbetaalde facturen en slim creditmanagement.

Breyta: Van pré-incasso aanmaning tot gerechtelijke procedure
Sinds 2019 hebben wij tientallen MKB-ers en ZZP-ers geholpen met het incasseren van inmiddels duizenden facturen zowel bij zakelijke klanten als bij consumenten. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in de branche en weten daardoor haarfijn wat de beste route is voor jouw factuur en hoe je de klant achter de factuur moet aanpakken om het beste resultaat te bereiken.
Exclusief voor MKB en ZZP

Onze pré-incasso aanmaning is exclusief voor bedrijven die te maken hebben met een onbetaalde factuur. Wij werken door heel Nederland en zijn gevestigd in Nijkerk (Midden-Nederland).

Pré-incasso aanmaning binnen 3 minuten ingediend

Je kunt via onze website eenvoudig de gegevens omtrent de openstaande factuur invoeren, zodat wij de pré-incasso aanmaning kunnen versturen. Op werkdagen binnen 3 uur actie. Wil je de pré-incasso aanmaning overslaan en gelijk het incasso traject starten? Klik hier om het incassotraject te starten.

HandsOn Installatie – Nijkerk

“Het contact over de openstaande factuur zat helemaal vast toen ik Breyta inschakelde. Ik kon mij weer bezig houden met mijn eigen werkzaamheden terwijl Kees zorgde voor volledige betaling van de factuur! Erg tevreden ook over het snelle schakelen via de mail en app.”

Karel Post

HandsOn installatie

De pré-incasso aanmaning van Breyta

✅ Wij sturen een vriendelijke aanmaning waarin wij vragen om de openstaande factuur te voldoen.

✅ Wij controleren of er is voldaan aan de wettelijke vereisten die nodig zijn voor incassozaak, zodat je goed staat voorgesorteerd mocht het wel tot een incassotrjact komen.

✅ Wij vragen de klant om betaling op jouw rekeningnummer zodat jij rechtstreeks wordt betaalt.

✅ In veel gevallen voorkom je hiermee een incassozaak, vreemde ogen dwingen. 

✅Wordt er niet betaald binnen 14 dagen? Dan kunnen wij direct vervolgen met een incassozaak maar dit is niet verplicht. 

Laat ons de de pré-incasso aanmaning versturen voor eenmalig 9,99 (normaal 29,-). Krijg je factuur betaalt nog voordat het een incassozaak wordt! 

 

Twijfel je of de pré-incasso aanmaning de beste aanpak is? 

Bel ons gerust voor een vrijblijvend en kosteloos advies over de beste aanpak voor jouw openstaande factuur.

Deze klanten gingen je al voor:

Incassobureau Nijkerk logo 1

GIRAPHIC DESIGN – EDE

‘Ik heb de ervaring met Breyta als zeer prettig ervaren. Korte lijnen en heldere communicatie. Als ik vragen had werden deze ook binnen enkele dagen beantwoord en last but not least; De factuur is voldaan door de klant.”

Gerralt

TEMM & TUIN – Nijkerk

‘Breyta heeft ons begeleid in het aangaan van een procedure en advies gegeven. Wij als hoveniersbedrijf zijn erg gebaat geweest door deze kopzorgen uit te besteden aan Breyta. Zonder hulp van Kees hadden we deze ontbrekende betalingen uit tijd en kennis gebrek laten schieten. We zijn heel blij met zijn bijdrage!”

Jan Temmermans

FIVE STAR COACHING 

‘Super goede service netjes en persoonlijk”

Dave Spies