Incassobureau voor bedrijven

Breyta – IJslands voor ‘verandering’ – , is een incassobureau werkzaam voor bedrijven door heel Nederland. Al jaren helpen wij ondernemers met het incasseren van onbetaalde facturen en effectief debiteurenbeheer.

     

Breyta incassobureau voor bedrijven

Over Breyta incasso

Incasso als aftersales

Ondernemers horen op tijd hun betalingen te ontvangen. Als dit niet lukt, duiken wij er bovenop…met respect voor de relatie! Niet zelden stuiten wij op ingewikkelde situaties. Daarom is de menselijk maat voor ons zo belangrijk. Wij incasseren zonder botte bijlenwerk, wij zetten geen voet tussen de deur. Via persoonlijk contact achterhalen wij waar de schoen wringt en komen met een goede oplossing voor beide partijen. 

Jaar ervaring

Klanten

Incassoprofessional Kees Post 

Eigenaar Breyta

Kees heeft rechten gestudeerd en is in 2017 afgestudeerd en beëdigd als toegevoegd gerechtsdeurwaarder.  Al sinds 2012 werkt hij voor bedrijven die te maken hebben met onbetaalde facturen. De kennis als deurwaarder en jurist, komt hem nu goed van pas om betaling en vastzittende zaken los te krijgen.

Bij Breyta kun je terecht voor (pré-) incassotrajecten, gerechtelijke incassoprocedures en advies voor effectief debiteurenbeheer

× Chat met Breyta