Over Breyta incasso

Incassobureau voor bedrijven

Breyta – IJslands voor ‘verandering’ – , is een incassobureau voor bedrijven in Nederland, met als doel om ondernemers te helpen met het incasseren van onbetaalde facturen en effectief debiteurenbeheer.

De afgelopen jaren hebben wij tientallen bedrijven geholpen met het incasseren van inmiddels duizenden facturen zowel bij zakelijke klanten als bij consumenten. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in de branche en weten daardoor haarfijn wat de beste route is voor jouw factuur en hoe je de klant achter de factuur moet aanpakken om het beste resultaat te bereiken.    

     

Jaar ervaring

Bestaansrecht door

waarde te leveren

Waarde leveren is wat bestaansrecht geeft. Eigen vermogen is een essentieel onderdeel om waarde te blijven leveren. Onbetaalde facturen dragen daar niet aan bij. Vandaar dat het onze passie is om deze facturen snel en kundig te incasseren. Hierbij maken wij graag gebruik van de moderne middelen zoals betalen via een betaallink en communicatie via Whatsapp, wat bewezen voor snellere betaling zorgt.
Over Breyta incasso

Incasso als aftersales

We doen er alles aan om jouw vertrouwen te belonen, door alles op alles te zetten om de vordering te incasseren. Door op een vriendelijke en respectvolle manier met je klant om te gaan, wat bewezen tot betere incassoresultaten leidt. En om jouw en de klant optimaal te bedienen zijn wij van 8 uur ’s ochtends tot 8 uur ’s avonds telefonisch en per email bereikbaar.
Incasseren wij niets, kost het je niets

No Cure, No Pay

Indien wij niets incasseren, betaal jij ook niets. Een onbetaalde factuur zorgt immers al voor genoeg frustratie. Onze verdiensten worden verhaald op jouw klant, wel zo eerlijk en conform de wettelijke vereisten. Wordt de vordering volledig betaald? Dan ontvang jij 100% van de openstaande factuur, binnen een werkdag op je rekening.

Incassoprofessional Kees Post 

Startte in 2019 Breyta 

Kees heeft rechten gestudeerd en is in 2017 afgestudeerd en beëdigd als gerechtsdeurwaarder.  Al sinds 2012 werkte hij voor bedrijven die te maken hebben met onbetaalde facturen. De kennis als deurwaarder en jurist, komt hem nu goed van pas om betaling en vastzittende zaken los te krijgen.

Mijn doel met Breyta?

Ondernemers die hebben geleverd te belonen voor hun diensten. Hoe? Door het volledige traject uit handen te nemen en met een voortvarende en gerichte aanpak een betaling of oplossing te bewerkstelligen.

Bij Breyta kun je terecht voor (pré-) incassotrajecten, gerechtelijke incassoprocedures en advies voor effectief debiteurenbeheer