Incassobureau Nijkerk inschakelen?

$

No cure, no pay. Incasseren wij niets, kost het je niets

$

Eén vaste behandelaar die jouw zaak behandelt

$

Aanlevering voor 16:00? Vandaag nog actie

Jaar ervaring

Tevreden klanten

Zoek je een incassobureau in Nijkerk?

Incassobureau Breyta krijgt jouw facturen betaald

Worden jouw facturen niet op tijd betaald en wil je een betrouwbaar incassobureau uit omgeving Nijkerk inschakelen? Dan zit je bij Breyta goed. Start dan nu GRATIS je incassozaak, dit kan eenvoudig online.

Breyta incassobureau inschakelen is een snelle en gemakkelijke manier om uw onbetaalde facturen betaald te krijgen.

Breyta is een betrouwbaar en persoonlijk incassobureau dat u kan helpen uw bedrijf openstaande facturen betaald te krijgen.

Incasseren wij niets, kost het je niets. No cure, no pay! Wel zo eerlijk. 

Incassobureau Nijkerk inschakelen

Een klant die zijn factuur niet betaald is nooit leuk. Vaak worden de afspraken niet nagekomen en kom je niet verder met de klant, terwijl je wel producten of diensten hebt geleverd. Wij van Breyta snappen dit en staan klaar om je verder te helpen.

Het starten van een incassozaak is kosteloos, No Cure, No Pay.  Daarbij gaan wij met respect voor jouw en de klant aan het werk en en kun je binnen 3 minuten je openstaande vordering indienen. Zo hoef je niet langer zelf achter de openstaande factuur aan en kun je zonder het risico op kosten een incassozaak starten.

Zelf kwam ik er niet meer uit met mijn klant. Breyta slaagde erin om binnen 4 weken de factuur betaald te krijgen! En zoals beloofd zonder kosten voor mij.”

Adriaan van den Bor

Eigenaar, Smits Gietvloeren

Informatie icoon incassobureau Breyta

Op deze manier schakel je incassobureau Breyta eenvoudig online in. Zorg ervoor dat je openstaande facturen betaald worden

 

1. Incasso indienen

Om het Incassotraject te starten hebben wij maar een een paar simpele gegevens nodig. Jouw gegevens, de gegevens van de debiteur én de openstaande factuur.

 

2. Bevestiging ontvangst

Wij van Breyta bestuderen de gegevens en bevestigen of de gegevens compleet zijn. Dan is het mogelijk het incassotraject de starten.

3. Start incasso

We overleggen met jou, hoe we communiceren met de klant over de openstaande factuur. Dit kan bijvoorbeeld via Whatsapp, e-mail of natuurlijk een brief. Persoonlijke aandacht en flexibiliteit van Breyta.

4. Uitbetaling

Openstaande facturen krijgen wij binnen gemiddeld in 4 weken betaald.

Na volledige betaling ontvang je binnen 24 uur het volledige bedrag. Simpel en eenvoudig.

 

 No Cure – No Pay ✅ 

Indien wij niets incasseren, betaal jij ook niets. Een onbetaalde factuur zorgt immers al voor genoeg frustratie. Onze verdiensten worden verhaald op jouw klant, wel zo eerlijk en conform de wettelijke vereisten. Wordt de vordering volledig betaald?

Dan ontvang jij 100% van de openstaande factuur, binnen een werkdag op je rekening.

Online incassobureau Nijkerk inschakelen ✅ 

Via onze website dien je eenvoudig de openstaande factuur in. We vragen je enkele gegevens van jou en je klant zodat we direct aan de slag kunnen.

Op werkdagen voor 16:00 uur de incassozaak gestart? Dezelfde dag nog actie.

Incasso exclusief voor MKB en ZZP ✅ 

Ons incassotraject richt zich exclusief op incasso voor bedrijven en met name MKB en ZZP zodat wij deze optimaal kunnen bedienen. Ons incassobureau is gevestigd in Nijkerk (Midden-Nederland) maar ons werkgebied strekt zicht uit over heel Nederland. Wij werken voor het MKB en ZZP die naar particulieren of zakelijke klanten factureren.

Deze klanten gingen je al voor:

Edison Projectmanagement - Klant incassobureau Breyta
Graphic Design - klant incassobureau Breyta
Temm & Tuin - Klant incassobureau Breyta
Marree Technische Groothandel - klant incassobureau Breyta
Jet-Parts.com - Klant incassobureau Breyta

TEMM & TUIN – Nijkerk

‘Breyta heeft ons begeleid in het aangaan van een procedure en advies gegeven. Wij als hoveniersbedrijf zijn erg gebaat geweest door deze kopzorgen uit te besteden aan Breyta. Zonder hulp van Kees hadden we deze ontbrekende betalingen uit tijd en kennis gebrek laten schieten. We zijn heel blij met zijn bijdrage!”

Jan Temmermans

GIRAPHIC DESIGN – EDE

‘Ik heb de ervaring met Breyta als zeer prettig ervaren. Korte lijnen en heldere communicatie. Als ik vragen had werden deze ook binnen enkele dagen beantwoord en last but not least; De factuur is voldaan door de klant.”

Gerralt

FIVE STAR COACHING 

‘Super goede service netjes en persoonlijk”

Dave Spies

 

× Chat met Breyta