Deurwaarder inschakelen
Deurwaarder inschakelen?

Gerechtsdeurwaarder inschakelen? Schakel Breyta in.

Deurwaarder inschakelen voor bedrijven

Als je werkzaamheden of diensten hebt gefactureerd, wil je daar natuurlijk voor betaald krijgen. Hiervoor kan je een gerechtsdeurwaarder inschakelen. Dit geldt voor zowel bedrijven als particulieren. Breyta is er exclusief voor bedrijven (MKB en ZZP).

Binnen één werkdag ontvang je een advies en kostenopgave. Geheel vrijblijvend. 
Wij gaan pas aan de slag na jouw toestemming.

Gerechtelijke uitspraak; vonnis of beschikking

Om de deurwaarder zijn werk te laten doen heeft hij een gerechtelijke uitspraak nodig. Hiervoor moet er een gerechtelijke procedure worden gestart. Een gerechtelijke procedure start met een dagvaarding. Je hebt een gerechtsdeurwaarder nodig om de dagvaarding aan jouw klant uit te reiken.

Het kan ook zijn dat je een deurwaarder wil inschakelen omdat je al in het bezit bent van een vonnis of een beschikking maar er nog niet is betaalt. Ook dan kun je een gerechtsdeurwaarder inschakelen. De gerechtsdeurwaarder kan beslag leggen op eigendommen of inkomen om zo alsnog te krijgen waar je recht op hebt.

Elke zaak is anders

Breyta helpt jouw graag om de juiste stappen te zetten naar betaling van jouw vordering. Via deze handige tool vraag je een vrijblijvend advies op maat aan. Wij stemmen onze aanpak af op jouw unieke zaak en horen graag het ‘verhaal’ rondom de vordering om de juiste keuzes te maken.

Waarom Breyta inschakelen?

Wij kunnen binnen een week jouw debiteur dagvaarden. Maar kunnen ook op de ‘rem trappen’ en je behoeden voor onnodige kosten. Met deze integere en daadkrachtige werkwijze maken wij het verschil.

Onze eigen incasso-juristen voeren de gerechtelijke procedure uit. Hierdoor kunnen wij snel schakelen. Met de uitspraak van de rechter kunnen onze deurwaarders snel aan de slag om jouw vordering te incasseren.

Eerste stap naar het inschakelen van een deurwaarder

De eerste stap naar het inschakelen van een deurwaarder is, hier jouw onbetaalde facturen of gerechtelijke uitspraak in te dienen. Dit kan al binnen 3 minuten. Omdat elke zaak zijn eigen unieke aspecten heeft, beoordelen wij eerst jouw zaak zorgvuldig.

Gaat de rechter deze vordering toewijzen? Is er betaling te verwachten na de uitspraak?

Ook nemen we jouw debiteur onder de loep en geven wij een advies of er betaling te verwachten is. In sommige gevallen kunnen we de debiteur nog bewegen om zelfs voor de procedure te betalen, zodat we aan beide kanten onnodige kosten voorkomen.

Is er al een vonnis of beschikking?

In het geval je al een vonnis hebt, schakelen wij snel de juiste deurwaarder in. Om zo snel en daadkrachtig jouw vordering te incasseren. Dien de uitspraak hier in.  Uiteraard ontvang je een kostenopgave vooraf en gaan wij pas aan de slag na jouw toestemming.

Krijg een vrijblijvend advies en kostenopgave

Dien via onderstaande knop vrijblijvend jouw  aanvraag in om een deurwaarder in te schakelen. En krijg binnen één werkdag een vrijblijvend advies met kostenopgave. We gaan pas aan de slag na jouw akkoord.

Geheel vrijblijvend. Wij gaan pas aan de slag na jouw toestemming.

Samenvatting belangrijke punten over deurwaarder inschakelen:

1. Via Breyta kunnen bedrijven (incl. ZZP) een deurwaarder inschakelen

2. Met een gerechtelijke uitspraak, heeft de deurwaarder bevoegdheid tot beslag leggen op eigendommen of inkomen

3. Hiervoor is eerst een gerechtelijke incassoprocedure nodig. Breyta hanteert vaste kosten voor gerechtelijke procedures, je vind ze → hier

4. De kosten voor het inschakelen van een deurwaarder verschillen per geval. Dit is onder andere afhankelijk van de hoogte van de vordering en de complexiteit van de zaak

5. Breyta maakt het verschil door je binnen één werkdag een vrijblijvend en eerlijk advies te geven. Dien hier vrijblijvend je aanvraag in

Kees Post

Eigenaar, Breyta incasso

Veelgestelde vragen over deurwaarders

Wat mag een deurwaarder niet?

Gerechtsdeurwaarders mogen zonder bevel geen woning of bedrijf betreden.

Ze mogen ook geen eigendommen meenemen die geen verband houden met de zaak waaraan ze werken.

Gerechtsdeurwaarders mogen geen dreigementen of toezeggingen doen waarover van te voren bekend is dat deze niet zullen of kunnen plaatsvinden. 

Wat kost een deurwaarder?

De prijzen van ambtshandelingen van een gerechtsdeurwaarder zijn bepaald door de staat. Deze prijzen worden ieder jaar geïndexeerd.

De tarieven voor 2023 kan je hier vinden

Mag een deurwaarder dreigen?

Alleen onder bepaalde omstandigheden, zoals wanneer de deurwaarder de bevoegdheid heeft om hiertoe over te gaan.

Hij mag geen actie aankondigen, zoals een beslaglegging, als hij dat niet van plan is.

De gerechtsdeurwaarder kan wijzen op mogelijke inbeslagnames in de toekomst.

Deurwaarder inschakelen?

Bel ons gerust als je een deurwaarder nodig hebt op 033-7858470.

In 1 minuut doorverbonden, zonder keuzemenu

 Samen sparren over jouw zaak

✅  Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur

Exclusief voor bedrijven

“Ik kan deze dienstverlening zeer aanbevelen. Een snelle en adequate aanpak, daarnaast een uitstekende communicatie over te nemen en genomen stappen.”

-Rocus van den Heuvel

Wat een snelle en directe afhandelingen met een factuur die al langer dan een half jaar open stond. De volgende keer schakel ik ze eerder in omdat het zo’n fijne samenwerking was.”

-B.A.S. Exclusief

Dani Dunsbergen
Dani Dunsbergen
8. Maart, 2024.
Ahmet Demirel
Ahmet Demirel
5. Maart, 2024.
We hadden een klant die niet wilde betalen. We hebben Breyta benaderd. Kees was heel duidelijk in zijn communicatie. We werden op de hoogte gehouden tijdens de gehele procedure. De klant heeft uiteindelijk betaald. We zijn superblij met dit bedrijf en zullen het zeker aanraden!
Geert Menting
Geert Menting
4. Maart, 2024.
Ik werd geconfronteerd met een verstekveroodeling, aangezien ik de dagvaarding niet had ontvangen. Hierdoor was ik genoodzaakt in verzet te gaan. In deze situatie heb ik contact opgenomen met Breyta, waar ik snel, deskundig en op een persoonlijke wijze werd bijgestaan door Kees. Na een analyse van de zaak kwam Kees met een helder plan van aanpak. Dit plan hebben we vervolgens samen succesvol uitgevoerd. Naast de kundigheid heb ik de persoonlijke aanpak en snelheid van communicatie als zeer prettig ervaren.
Jan-Willem Logtmeijer
Jan-Willem Logtmeijer
8. Februari, 2024.
Ellie Borgers
Ellie Borgers
9. Januari, 2024.
Alles is keurig geregeld.
Stan SB Woodshop
Stan SB Woodshop
4. Januari, 2024.
Ik wist niet dat het zo makkelijk, duidelijk, vriendelijk en bovendien snel geregeld kon worden. Als ik dit eerder had geweten had het mij een hoop tijd en moeite in het verleden kunnen schelen. Mocht het weer nodig zijn dan maak ik zeker weer gebruik van de diensten van Breyta!
Joëll J
Joëll J
23. November, 2023.
Super fijne ervaring met Breyta en Kees Post Na verschillende slechte recensies van andere partijen te hebben gelezen bij Breyta uitgekomen, die wel veel positieve recensies had. Ik begrijp nu waarom. Na het eerste contact advies gekregen om een pre-incassobrief te sturen. Nadat dit op niks was uitgelopen werd ik netjes gebeld met de vraag of ik het incassotraject wilde starten. Nadat ik hier bevestigend op geantwoord had werd het incassotraject gestart. Tijdens het incassotraject ben ik telkens netjes op de hoogte gehouden door Kees. Als ik laat in de avond belde was er altijd een medewerker aanwezig om mij te woord te staan en een terugbelverzoek achter te laten bij Kees. De volgende dag werd ik dan netjes gebeld door Kees. Uiteindelijk kwam er weinig tot geen (re)actie vanuit mijn debiteur. Toen we op het punt stonden om een gerechtelijke procedure te starten kregen we bericht dat mijn debiteur faillissement gaat aanvragen. Helaas. Ondanks deze domper wil ik Kees en zijn team toch enorm bedanken voor het meedenken en de fijne service tijdens het traject.
Sandra van Heel
Sandra van Heel
22. November, 2023.
Super tevreden over Breyta! Ik zal het iedereen aanraden als je op zoek bent naar een incassobureau die absoluut zijn afspraken nakomt. Ze reageren snel en ze doen er alles aan om je te helpen en houden je goed op de hoogte van de vorderingen.
Sofia Valero
Sofia Valero
25. Oktober, 2023.
Prima dienstverlening
Meubelmakerij Roos en Termaat
Meubelmakerij Roos en Termaat
25. September, 2023.
Fijn bedrijf duidelijk en handelen snel.
× Chat met Breyta