Moderne juristen leveren hun diensten in de vorm van juridische producten. Een juridisch product is een afgebakend adviestraject, dat altijd een concrete oplossing biedt voor een concreet probleem zoals de incassobemiddeling op maat van breyta. Dit past goed in de visie van breyta., vandaar dat wij ons hebben verbonden aan blended.law.

Blended.law, schrijft over ons:

‘Breyta gelooft in de kracht van een persoonlijke werkwijze en hanteert altijd een maatwerk aanpak, gebaseerd op de beschibare data. Breyta past zich aan aan jouw klant, zodat zij op een zo persoonlijke en effectieve manier het beste resultaat behalen. Door deze werkwijze voelt de wanbetaler zich niet dertien in een dozijn en merkt Breyta dat zij hierdoor snel en gericht contact krijgen. Dit zorgt ervoor dat ze de meeste zaken in een vroeg stadium kunnen oplossen met relatief lage kosten.

Daarnaast zien zij het belang van snelheid en gemak in. Binnen 24 uur nemen ze contact met je op om de zaak te bespreken en zetten ze het maatwerk incassotraject in gang. Blijkt er gaandeweg een procedure nodig, dan kunnen zij dat snel in gang zetten dankzij hun incasso juristen. Jouw incassotraject van A tot Z in goede handen: dat is de kracht van Breyta!”

Klik hier voor ons product op blended.law. Meer over onze tarieven hier.

 

× Chat met Breyta